Bardzo Was przepraszam, ale długo do siebie dochodziłam po zabiegu. Teraz zdrowa i pełna energii (chociaż ze znacznie ograniczonym czasem) wracam:)
Niestety w związku z tym, że podjęłam bardzo ważną decyzję w swoim życiu muszę zmniejszyć częstotliwość publikowania postów. Najnormalniej nie będę w stanie się wyrobić czasowo:)
Przez chwilę nawet pomyślałam o tym aby zaprzestać prowadzenia bloga, ale jak zwykle jest pewno "ale":)
Przede wszystkim UWIELBIAM TO robić:) Bardzo lubię prowadzić bloga, po drugie jak pisałam w pierwszym poście jest to moja własna książka kucharska. Już w tym czasie (ok miesiąca) nie opublikowałam wielu przepisów, które były warte zapamiętania:) Trudno się mówi, będą następne:)
No i to co ostatecznie zadecydowało o tym, że blog będzie dalej działał. Komentarze. Dostałam wiele pozytywnych komentarzy z podziękowaniami. Dostałam wiele maili z prośbą o dalsze publikowanie przepisów, z pytaniami jak żyć w świecie BEZGLUTENU ;) Przy okazji, za każdy komentarz, za każdą wiadomość bardzo dziękuję:)
A teraz do sedna:) Dzisiaj jest szybciutkie danie z piekarnika. Pierś z kurczaka i gotowa w słoiczku feta z suszonymi pomidorami. Dzieci trochę się dąsały przy jedzeniu, ale mąż za to był zadowolony:)
Myślę, że następnym razem dzieci będą szczęśliwsze:) Będzie zupa z dyni, którą tak bardzo uwielbiają:)
Składniki:
- 2 piersi z kurczaka,
- opakowanie marynowanych suszonych pomidorów z serem feta,
- sól, pieprz do smaku.
Wykonanie:
1. Piersi umyć, osuszyć i bardzo cienko rozbić (ok 2mm).
2. Mięso posypać solą i pieprzem do smaku, a na samym mięsie ułożyć wcześniej odsączone pomidory i ser.
3. Mięso zawinąć jak roladę i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
4. Całość piec ok 30-45minut w piekarniku nagrzanym do 190stC.